Φεβ
25

Δελτίο τύπου – Κοπή πίτας

Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκε επικαιροποιημένο το Δελτίο Τύπου ως προς την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στις ομάδες εργασίας. Νέα ημερομηνία, η 1 Μαρτίου 2019. Μπορείτε να ανοίξετε το Δελτίο Τύπου, πατώντας εδώ.

Ιούλ
12

Παράταση υποβολής άρθρων

Αγαπητοί/ές, Σας ενημερώνουμε για το ότι η υποβολή των άρθρων θα παραταθεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Καλή συνέχεια!

Μαΐ
9

Παράταση προθεσμίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Σας ενημερώνουμε ότι δόθηκε παράταση στην προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στο εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο: «Καινοτόμες Εκπαιδευτικές Δράσεις και Δεξιότητες Αξιολόγησης της Πληροφορίας στο Διαδίκτυο στην Α/θμια Εκπ/ση», που διοργανώνει το Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου,…

Μαΐ
9

Περιλήψεις εισηγήσεων 2ου Συνεδρίου Ε.Ε.Ε.Α.

Σας ενημερώνουμε πως αναρτήθηκε το βιβλίο περιλήψεων των εισηγήσεων του 2ου Επιστημονικού Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης, το οποίο μπορείτε να ανοίξετε πατώντας εδώ.

Μαΐ
4

Πρόγραμμα 2ου Επιστημονικού Συνεδρίου Ε.Ε.Ε.Α.

Σας ενημερώνουμε ότι επικαιροποιήθηκε το πρόγραμμα του 2ου Επιστημονικού Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και αναρτήθηκε στην τελική του μορφή. Για να το ανοίξετε, πατήστε εδώ.

Απρ
23

Επιτροπές 2ου Επιστημονικού Συνεδρίου Ε.Ε.Ε.Α.

Σας ενημερώνουμε ότι η Επιστημονική και η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Επιστημονικού Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης έχουν ως εξής: Επιστημονική Επιτροπή Κασιμάτη Αικ., Πρόεδρος Κυριακίδης Λ., Αντιπρόεδρος Ανδρεαδάκης Ν. Βάμβουκας Μ. Βέρδης Α. Γκότοβος A. Γραμματικόπουλος B. Δημητρόπουλος Ε. Δούκας Χ.…

Μαρ
15

Παράταση υποβολής περιλήψεων

Σας ενημερώνουμε πως η προθεσμία υποβολής περιλήψεων προς εισήγηση στο 2ο Επιστημονικό Συνέδριο της Ε.Ε.Ε.Α. παρατείνεται μέχρι τις 30 Μαρτίου.

Μαρ
15

Κεντρικοί ομιλητές 2ου Επιστημονικού Συνεδρίου

Η Ε.Ε.Ε.Α. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως κεντρικοί ομιλητές του 2ου Επιστημονικού Συνεδρίου Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης θα είναι οι: Νικόλαος Ανδρεαδάκης (Πανεπιστήμιο Αιγαίου) Λεωνίδας Κυριακίδης (Πανεπιστήμιο Κύπρου) Dr Marco Hessels, Professor (University of Geneva) John Spiridakis, Professor and Coordinator (St John’s University,…

Φεβ
27

Έντυπο υποβολής εργασίας

Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκε το έντυπο υποβολής εργασίας στο 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης της Ε.Ε.Ε.Α. Μπορείτε να λάβετε στον υπολογιστή σας το αρχείο του εντύπου πατώντας εδώ.

Φεβ
7

Β’ Επιστημονικό Συνέδριο Ε.Ε.Ε.Α.

Σας ενημερώνουμε ότι μεταξύ των 11 και 13 Μαΐου 2018 πρόκειται να πραγματοποιηθεί το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης, με τίτλο: Εκπαιδευτική Αξιολόγηση: Σύγχρονες Τάσεις και Προοπτικές Για να περισσότερες πληροφορίες για τις θεματικές και τη διαδικασία συμμετοχής, πατήστε εδώ.